En hyllning till stavmixern

Det finns vissa, ganska små uppfinningar som gjort enorm skillnad! Medan bilen innebär stor ingenjörskonst så var det ju hjulet som var det egentliga, första steget och hur snygg en säng än är så är det madrassen som avgör om den är skön eller inte. Genom att förena stort och smått går utvecklingen ständigt framåt och det gäller också hemmet.

Om du har restaurerat ditt badrum så är det självfallet viktigt att rör och avlopp fungerar som de ska, att kaklet är snyggt och att du har bra möbler. Det som dock kan höja upplevelsen när du vistas där är en takdusch eller en toalett med LED-belysning eller en kanske ett badkar med massagefunktion. Du kan hitta massor av snygga och praktiska tillbehör hos Qbad för att sätta pricken över i:et i ditt hems alla hörn, och det kommer hela tiden nya, intressanta produkter.

Det perfekta kökstillbehöret

När det kommer till matlagning så finns det ett tillbehör som inte nog kan höjas till skyarna och ironiskt nog är det ett av de enklaste och billigaste. Med en stavmixer kan du göra många goda rätter som uppskattas av hushållets alla medlemmar, inklusive de fyrbenta!

Genom att koka olika ingredienser och sedan köra stavmixern i kastrullen får du en mustig och smakrik soppa eller puré. Det här passar både till vuxenmiddagen eller om du vill göra barnmat, och har du en gammal katt som tappat tänderna görs ätandet mycket lättare.

Gillar du smoothies, milkshakes och proteindrycker? Inga problem, med stavmixern är allt klart på momangen och du kan blanda frukter, frön, juicer och hemgjord glass som även den framställts med staven.

När du är klar med mixern är det bara att skölja av den till nästa tillfälle. Ett enkelt men genialt kökstillbehör!