Tydligt skyltat i köket

Oavsett om man driver en restaurang, servering eller annan typ av storkök är det viktigt att allt är tydligt skyltat så både personal och gäster vet var saker finns, vad som serveras med mera. Med en bra whiteboard kan man kommunicera med gästerna kring flera olika saker, och kanske kan man också låta gästerna lämna meddelanden till köket på tavlan.

Hitta rätt sätt att skylta

Med en whiteboardtavla kan texten som skrivits enkelt suddas ut. Det passar perfekt för meddelanden och skyltning som bara gäller en kort stund eller över dagen. Man behöver inte slösa på papper bara för ett meddelande, utan här finns chans att spara både pengar och miljö.

Meny på bra sätt

Även om inte alla restauranger har en skriven meny kan det trots allt vara bra att berätta om vad som ska serveras. På en whiteboard kan både dagens rätt och veckomenyn skrivas ut tydligt så gästerna ser vad de ska få att äta.

Förhindra allergiska reaktioner

I dag är det inte helt ovanligt med allergier och vissa kan få allvarliga reaktioner om de äter något de är allergiska mot. Finns det en whiteboard i köket kan allergier antecknas, och det går så klart utmärkt att skriva ut att en viss rätt till exempel innehåller jordnötter eller mjölk. På så vis vet allergiker vad de kan äta utan att de hela tiden behöver fråga personalen. Praktiskt och enkelt!

Livsmedel, textil, förvaring